Het verhaal van The Foodery

Hoe een droom uitkomt?

Lekker eten bereiden en zorgen voor andere zit in mijn DNA, daar word je mee geboren.
Bij mij staat altijd een ander op de eerste plaats.

Na mijn middelbare schooltijd ben ik doorgestroomd naar ROC de Leijgraaf om hier de opleiding horecaondernemer manager te volgen.
Vol plezier heb ik stage gelopen in voormalig hotel Golden Tulip te Zaltbommel,  bij ‘op de Poort’ in Megen en bij Moeke Mooren in Appeltern. Uiteindelijk ben ik neergestreken in het kleine stadje Batenburg.

In Batenburg heb ik veel ervaring opgedaan, kansen gehad en deze aangepakt. Bij Gijs en Corrie van Uitbaeterij ‘de Viersprong’ ben ik geworden wat ik nu ben.
Met de combinatie van café, restaurant, buffetten en catering heb ik alles met hen mee mogen maken.
Met al deze ervaringen in mijn binnenzak, ga ik nu mijn eigen weg.

Wat voor jaren terug begon met een grap onder het genot van een lekker biertje, wordt nu werkelijkheid. Mijn eigen foodtruck! Ik heb de juiste mensen om mij heen gevonden, waarmee ik mijn dromen uit kan laten komen. Mensen die de neus dezelfde kant op hebben staan.
Een vaste locatie is niet wat ik wilde. Ik wil meerdere en verschillende mensen bereiken. Vandaar het concept Foodtruck. Samen met mijn collega’s hebben we nog vele unieke ideeën onder de dop! Dus wordt vervolgd!

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen aan mijn foodtruck, zodat ik u kan verrassen met veel lekkere gerechten, lunchbroodjes en meer.

Met smakelijke groeten,

Perry van Eldijk.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.